Rólunk

Alapelvünk, hogy orvosaink szakmai felkészültsége nem hagyhat kívánnivalót maga után. Kollégáink kivétel nélkül jelentős hazai és nemzetközi tapasztalattal, naprakész tudással rendelkeznek, és szakmai fórumokon is rendszeresen publikálnak.

Dr. Siklós Csaba

A Siklós Dental Studio alapítója és vezetője

Diplomámat 2001-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán, 2003 óta vagyok a fog- és szájbetegségek szakorvosa. Diplomám megszerzése után gyakorlati időmet neves, esztétikai fogászatra szakosodott magánrendelőkben töltöttem. Több előadást tartottam fogorvosok részére az esztétikus kompozit restaurációk és tömések témakörében. A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia tagja vagyok. Az esztétikán kívül igen fontosnak tartom azt is, hogy a páciens kezelése az elejétől a végéig nyugodt, fájdalommentes környezetben történjen, lehetőleg még az érzéstelenítő injekció beadását se érezze.

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Soós Gergely

Dento-alveolaris sebész

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

 

 

Dr. Olcsváry Borbála

Fogszabályozó szakfogorvos, gyermek fogorvos

Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem fogorvosi diplomát. Gyermekek és felnőttek fogszabályozásával és gyermekfogászattal foglalkozom. Jelenleg a Szent Rókus Kórház Fogszabályozási és Állcsont-ortopédiai osztályán dolgozom. Rendszeresen képzem magam hazai és külföldi kurzusokon. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek már korán megszokják a rendszeres fogorvosi ellenőrzést és kezeléseket, megtanulhassák, hogy nincs okuk félni. Ez a korai „ismerkedés” segíthet hamar felismerni – és így gyorsabban és könnyebben kezelni – a fogszabályozási problémákat is.

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Kovács Benjámin

Fogorvos, endodontia

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem tanulmányaim.
Elsősorban endodontiával és konzerváló fogászattal foglalkozom, mely területeken rendszeresen mélyítem és frissítem a tudásom. Ezen belül is kifejezetten a mikroszkópos endodontia területére specializálódom, melynek segítségével magasabb színvonalon, modern technológiai eljárásokkal a kérdéses prognózisú fogak is megmenthetőek.

Kifejezetten fontosnak tartom a precizitást és hogy a kezelések fájdalommentesek legyenek a munkám során.

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu

Dr. Demeter Balázs

Aneszteziológus szakorvos

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-2006-ig aneszteziológus rezidensként a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinikáján, majd szakorvosjelöltként a Váci Jávorszky Ödön kórházban gyűjtöttem szakmai tapasztalatot. Részállásban gyakorlatot szereztem a sürgősségi betegellátásban felnőtt háziorvosi ügyeletek munkatársaként, illetve az Országos Mentőszolgálatnál. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján aneszteziológus szakorvosként és az Országos Mentőszolgálatnál mentőorvosként dolgozom, valamint vállalkozóként egynapos sebészeti beavatkozások anesztéziáját végzem. Lényegesnek tartom a betegközpontú, minőségi munkavégzést, a megfelelő, személyre szabott tájékoztatást.

E-mail cím: info@siklosdentalstudio.hu